Aberfeld is zelfstandig en onafhankelijk. Wij bieden individueel vermogensbeheer voor particuliere beleggers en instellingen die hun vermogen willen beleggen in aandelen en/of obligaties in Europa of Noord Amerika. Ons beheer is op individuele basis en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en omstandigheden. Doordat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij een beleggingsstrategie voor uw vermogen samenstellen die geheel bij uw eigen situatie past.

Vermogensbeheer

Aberfeld levert vermogensbeheer voor particuliere beleggers, instellingen, stichtingen, familiebedrijven en meer. Wij zijn specialist in beursgenoteerde waarden en ons beheer richt zich op aandelen, obligaties en derivaten.

Individueel Vermogensbeheer

U kunt bij ons terecht voor individueel vermogensbeheer, vanaf € 100.000,-. De doelstellingen, beleggingshorizon, risicobereidheid en aanvullende afspraken worden vastgelegd in een vermogensbeheerovereenkomst. Daarna stellen wij een portefeuille voor u samen die aansluit bij uw beleggingsprofiel en uw behoeften voor de toekomst. Regelmatig heeft u contact met ons en u spreekt altijd met een voor u bekend contactpersoon bij Aberfeld Vermogensbeheer. Uw portefeuille wordt dan met u tot in detail besproken zodat u bij ons nooit voor verrassingen komt te staan.

Uw vermogen is ondergebracht bij één van de banken waar wij mee samenwerken. Deze banken zijn BinckBank en InsingerGilissen. U ontvangt eens per kwartaal een uitgebreid vermogensoverzicht. U kunt dagelijks op internet met uw persoonlijke toegangscodes volgen wat de ontwikkeling van uw vermogen is en welke mutaties hebben plaatsgevonden. Zo bent u altijd goed geïnformeerd over de ontwikkeling van uw vermogen.

Op basis van een inventarisatie van uw persoonlijke doelstellingen en financiële wensen stellen wij een cliëntenprofiel samen. Aan de hand van dit profiel wordt de beleggingsportefeuille ingevuld en het beleggingsbeleid uitgevoerd. De beleggingen kunnen variëren van een 100% obligatieportefeuille tot een 100% aandelenportefeuille gecombineerd met opties. Ons beleggingsbeleid is altijd gebaseerd op een zorgvuldige afweging tussen risico en rendement. Wij volgen de ontwikkelingen in de markt en anticiperen waar nodig.

We houden van transparantie voor u. Vermogensbeheer is geen groot geheim, u kunt zien wat er voor u gedaan wordt.

Voor een goed en persoonlijk vermogensbeheer bent u bij Aberfeld International Vermogensbeheer aan het juiste adres.

Voor u

Bij Aberfeld draait het natuurlijk allemaal om u. Wat kunt u van Aberfeld verwachten en wat kunnen wij voor u doen?

Het belangrijkste wat u van ons kunt verwachten, is persoonlijk contact en een uitstekende begeleiding. Voor uw eigen portefeuille, voor informatie, een second opinion of andere vermogensvragen kunt u altijd bij ons terecht. Indien u wilt weten wat er gaat veranderen als u uw vermogen door ons laat beheren, neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Wij kunnen u ontvangen op ons kantoor aan het Wilhelminapark te Haarlem maar als u dat wenst, komen wij bij u op bezoek.

U kunt ons telefonisch bereiken: 020-3050540 en dit zijn onze adresgegevens:

Wilhelminapark 17-G
2012 KB Haarlem

Omdat uw vermogen belangrijk is, zowel voor u als voor ons, kunt u uw persoonlijke portefeuille 24 uur per dag hier inzien. U heeft dan direct een overzicht van de waarde, het rendement en de samenstelling van de portefeuille.

Uw beleggingsportefeuille wordt bewaard bij een depothoudende bank. Wij werken daarvoor samen met BinckBank en InsingerGilissen. Alle werkzaamheden die te maken hebben met uw portefeuille worden door deze banken uitgevoerd. Wij van Aberfeld International zijn uw tussenpersoon voor deze banken en wij verzorgen de dienstverlening van de banken aan u.

Beleggen kent risico’s. Uw inleg kan minder waard worden.

Vraag de brochure aan

Graag sturen wij u meer informatie over vermogensbeheer bij Aberfeld International. In de brochure treft u meer informatie over het beleggingsbeleid, de kosten en de risico’s.

Aanvragen

Vraag de brochure aan

Graag sturen wij u meer informatie over vermogensbeheer bij Aberfeld International. In de brochure treft u meer informatie over het beleggingsbeleid, de kosten en de risico’s.

Aanvragen