Algemeen

Aberfeld Vermogensbeheer is een vermogensbeheerder voor particuliere beleggers en instellingen. Bij Aberfeld bent u, op de juiste plaats voor persoonlijk beheer. Wij zijn expert in het beleggen in aandelen. Ons beleggingsbeleid is gebaseerd op de fundamentele analyse van de bedrijven waarin wij investeren. Wij beleggen in solide en kansrijke ondernemingen. Ondernemingen waarvan wij een positieve verwachting hebben voor toekomstige groei- en winstontwikkeling.

Aberfeld is opgericht op 26 november 2009. In 2010 werd de vergunning verleend voor het aanbieden van beleggingsdiensten zoals vermogensbeheer en beleggingsadvies. De directie bestaat uit twee personen,

Aberfeld Vermogensbeheer is gevestigd in Haarlem.

Kamer van Koophandel: Aberfeld Asset Management B.V. is ingeschreven in het handelsregister onder nummer 34364453
BTW nr.: 821476531B01

Wie is Aberfeld Vermogensbeheer

Aberfeld Vermogensbeheer is een zelfstandige beleggingsonderneming, in 2009 opgericht door André van Eerden. Sinds mei 2010 zijn wij actief als vermogensbeheerder. Wij leveren persoonlijk en onafhankelijk vermogensbeheer aan particuliere beleggers en instellingen.

Ons kantoor is gevestigd in Haarlem van waaruit ons team de financiële markten volgt en contact houdt met onze cliënten. Aberfeld Vermogensbeheer staat voor kennis en ervaring en onze basis ligt bij fundamentele economische waarden. Wij laten ons niet leiden door sentiment of korte termijn trends. Persoonlijk contact met onze cliënten staat voorop. Wij staan open voor ideeën en input.

Ons Team

Ons team bestaat uit André van Eerden, Peter van Meel, Janette Buitenkamp, Tirza Wolff-de Boer en Constance Fehres. Ieder van ons kunt u direct persoonlijk benaderen. U kunt bellen 020-3050540 of een mailtje sturen naar [email protected], dan wordt er altijd contact met u opgenomen.

André van Eerden

André van Eerden – Directeur

André Van Eerden is sinds 1978 actief in de financiële wereld en sinds 1992 zelfstandig ondernemer. In 2009 richtte hij Aberfeld op en is sindsdien directeur/aandeelhouder van deze onderneming. Binnen Aberfeld geeft André ondermeer leiding aan het vermogensbeheer, relatiebeheer en commercie en acquisitie.

Peter van Meel

Peter van Meel – Directeur

Peter van Meel RA  is sinds 1985 werkzaam geweest bij verschillende ondernemingen. als controller, CFO en CEO. Hij is  binnen Aberfeld ondermeer verantwoordelijk voor de financiën,  administratieve organisatie, risicomanagement en compliance.

Janette Buitenkamp – Directeur marketing en commercie

Janette Buitenkamp is een ervaren commercieel en operationele kartrekker. Zij is bij Aberfeld directeur marketing en commercie. Daarbij vertegenwoordigt zij de onderneming naar buiten, legt en onderhoudt de primaire contacten met mogelijke nieuwe cliënten en is betrokken bij het relatie en vermogensbeheer.

Tirza Wolff-de Boer – Vermogensbeheerder

Tirza heeft haar ervaring op het gebied van beleggen opgedaan als accountmanager bij ABN AMRO bank. Zij is vervolgens werkzaam geweest als trainer op het gebied van persoonlijk leiderschap. Binnen Aberfeld is Tirza medeverantwoordelijk voor het vermogensbeheer en het relatiebeheer.

Constance Fehres – Office Manager

Constance Fehres ondersteunt het team van Aberfeld als officemanager, zodat men zich zoveel mogelijk kan bezighouden met de eigen taken. Voorts voert zij compliance werkzaamheden uit, waaronder het bewaken en het naleven van de interne procedures van het proces van onboarding van nieuwe cliënten. Constance houdt van variatie en combineert haar werk met een functie als reservist bij de Koninklijke Landmacht.

Beleggen kent risico’s. Uw inleg kan minder waard worden.

Vraag de brochure aan

Graag sturen wij u meer informatie over vermogensbeheer bij Aberfeld International. In de brochure treft u meer informatie over het beleggingsbeleid, de kosten en de risico’s.

Aanvragen

Vraag de brochure aan

Graag sturen wij u meer informatie over vermogensbeheer bij Aberfeld International. In de brochure treft u meer informatie over het beleggingsbeleid, de kosten en de risico’s.

Aanvragen