Directie

Andre van Eerden

Andre van EerdenAndré Van Eerden is sinds 1978 actief in de financiële wereld. Hij is specialist in aandelen, opties en futures. Als optiehandelaar heeft hij gewerkt op de optiebeurzen van Amsterdam, Londen en Philadelphia.

In 1992 startte hij IMG Holland NV waarmee hij de derivaten brokerage in Amsterdam introduceerde. In 1994 startte hij met IMG Holland de eerste internetbroker van Europa. Sinds 2001 was hij directeur van twee onafhankelijke vermogensbeheerders. In 2007 werd Van Eerden directeur van de beursgenoteerde vastgoedonderneming Bever Holding. De financiële wereld is echter een grotere passie voor Van Eerden en hij besloot in 2009 om opnieuw vermogensbeheerder te worden. Sinds 26 november 2009 is hij directeur en aandeelhouder van Aberfeld Vermogensbeheer.

André van Eerden (1958) heeft zijn sporen verdiend in de financiële wereld. Hij heeft periodes van enorme groei meegemaakt maar is ook getuige geweest van een aantal slechte periodes voor aandelen en obligaties. De directie van Aberfeld Vermogensbeheer laat zich niet leiden door de waan van de dag. Zij weet als geen ander dat je niet aan elke korte termijntrend mee moet doen. Een verstandig belegger houdt afstand van de beweging van de dag maar herkent de trends en belegt op basis van die trends.

Peter van Meel

Peter van MeelPeter van Meel RA, is sinds 1 maart 2015 directeur van Aberfeld Vermogensbeheer. Peter van Meel is sinds het begin van zijn accountancy opleiding in 1977 actief geweest bij diverse Europese bedrijven. In 1991 werd hij opgenomen in het Accountantsregister.

Na zijn periode als financieel directeur Benelux bij McKinsey & Company (1989-1991) heeft hij leiding gegeven aan een aantal bedrijven. De nadruk lag daarbij veelal  op de financiële en organisatorische kant van de onderneming. Zijn opleiding en werkervaring stellen hem in staat om snel een onderneming te analyseren en te doorgronden.

Peter van Meel (1958) is binnen Aberfeld verantwoordelijk voor de financiële en administratieve organisatie, hij zal tevens fungeren als compliance-officer. Daarnaast ondersteunt hij het beleggingsteam bij het analyseren van bedrijfscijfers.