Beleggingsadvies

Uw adviseur. Han Vermeulen effectenhandelaar sinds 1976.

U belegt al jaren en u beschikt dus over een ruime ervaring en de nodige kennis. Toch zou u wel eens met een deskundige willen overleggen over uw effectenportefeuille. Helaas kunt u daarvoor bij veel partijen niet meer terecht.

Bij Aberfeld kan dat wel. Wij beleggen traditioneel in aandelen en obligaties. Als u dus eens een overleg wil hebben over uw aandelen of obligatieportefeuille dan kan u bij Aberfeld Vermogensbeheer terecht. Wij hebben ervaren aandelenhandelaren in dienst die al vele jaren actief zijn in de markt. Zij zijn uitstekende partners om uw beleggingen eens mee te bespreken. Het advies kan eenmalig zijn, bijvoorbeeld een second opinion, maar u kunt ook op regelmatige basis met ons overleggen. Voor een second opinion brengen wij u een eenmalig adviesbedrag van € 250,00 in rekening.

Wij kunnen u ook op een regelmatige basis adviseren. U bepaalt zelf hoe uw effectenportefeuille is opgebouwd maar kan daarbij altijd teruggrijpen naar de kennis en ideeën van onze adviseurs. Dit kan op basis van een abonnement met een vaste kostenvergoeding die wij vooraf met u overeenkomen.

Dagelijks contact? Of één keer per week/per maand? Het is allemaal mogelijk.

Wilt u meer weten? Bel ons 0203050540